Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Bolero Instant - alap a likőrhegyhez 1 kg

  Rakráron van > 5 darab Pénteken lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 830 Ft 1 590 Ft ÁFA nélkül

  Ez azonnali alapja egy likőr (konyak) csúcs kakaócsövének előállításához, amelyet egy speciális kettős falú hegy segítségével svédasztalra permetezünk be. Permetezzen be a csövet likőr töltelékkel való feltöltés után, és tetejét csokoládé bevonattal lezárva. A gyártási folyamat szerves része a folyamatos hűtés a termelés egyes szakaszaiban.

  Adagolás: 500 g melegítő, 100 g 50 ° C-on forralt víz, 600 g zsír

  Eljárás: keverjük össze a vizet a keverékkel és hagyjuk 5 percig tartani. állni. Adjunk hozzá 20 ° C-os zsírt a tömeghez, és keverjük fel a sima állagot. Szükség esetén rummal hígítsa.

  száraz és 1 - 25 ° C-on

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  A termék listázva van: Keverékek és készítmények

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1563 kJ
  Energiaérték 372 kcal
  Teljes zsírtartalom 6,49 g
  - ebből telített zsírsavak 2,91 g
  Szénhidrátok 71,14 g
  - ebből cukok 64,32 g
  Fehérje 8,58 g
  Rost 8,91 g
  0,65 g

  Termékösszetétel

  cukor, zsírtartalmú kakaópor, szójaliszt, növényi (pálma) szárított [TEJ], módosított keményítő E1414

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Szójabab (szója), Tej

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk