🌡️ Magas hőmérsékletek esetén korlátozjuk a romlandó alapanyagok - például csokoládé díszek, zsírok - szállítását. Ha érdekli ezek a termékek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és állapodjon meg a szállítási dátumról.🌡️
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kiszúró készlet - Dahlia virágok

A termék értékesítése már nem történik meg
Kiszúró készlet - Dahlia virágok
Kiszúró készlet - Dahlia virágok
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 1 500 Ft

Kiszúró készlet - Dahlia virágok

A cookie-vágókkal kekszeket, apró süteményeket, Linzer sütiket és még sok másat készíthet. A legkisebb kerékkel kiboríthatja az elakadt Linz sütemények ékeit. Más süteményeket ragaszthatunk, például mogyorós kenyérrel, szilvalekvárral, krémekkel stb. Vágjuk ki a formákat a bevonó és modellező anyagokból, amelyekből érdekes dekorációkat készíthetünk az ünnepi bevonatú süteményekhez.

A marók ónlemezből készültek. A készlet 5 darabot tartalmaz.

  • mosogatógépben nem mosható
Súly (brutto) 17 g
Nettó súly 17 g
Kiszúró alakja Virág
Áru alkalmas használatra mosogatógépben nem mosható
A termék listázva van: Kiszúró készletek - többi

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk