Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kiszúró készlet - kis kerekek 2db

Kiszúró készlet - kis kerekek 2db

Részletes termékleírás
Rakráron van 4 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
815 Ft 675 Ft ÁFA nélkül
Kiszúró készlet - kis kerekek 2db
Kiszúró készlet - kis kerekek 2db
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 815 Ft

Kiszúró készlet - kis kerekek 2db

Tészta tekercset készít rövidzáróból, kekszből, mézeskalácsból és más tésztákból, amelyeket sütés után krémekkel, lekvárokkal, mogyorós kenyérrel és más édes kenyérrel készíthet. Díszítsük a ragasztott formákat csokoládéval, fehér porcelánnal, cukorréteggel, dióval stb. Egy kis csillag alakú sütőmaróval a kerekek egyikéhez rögzítve, hogy a központokat áttörjük. A vágóeszközökkel dekoratív formákat vághat ki a modellező és bevonó anyagokból, amelyeket ehető ragasztóval vagy királyi mázzal könnyen hozzákapcsolhat az ehető és témájú bevonatos tortákhoz.

A kerék mérete 40 mm. A készlet 2 kereket tartalmaz, az egyik csillag alakú közepével, az egyik üres.

A termék listázva van: Kiszúró készletek - többi

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk