Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kiszúró készlet - kis kerekek 3db

Sütivágók halmaza - hármas készlet sima kicsi

Részletes termékleírás
Rakráron van 3 darab Kedden lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 200 Ft 990 Ft ÁFA nélkül
Kiszúró készlet - kis kerekek 3db
Kiszúró készlet - kis kerekek 3db
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 1 200 Ft

Sütivágók halmaza - hármas készlet sima kicsi

Tészta tekercset készít rövidzáróból, kekszből, mézeskalácsból és más tésztákból, amelyeket sütés után krémekkel, lekvárokkal, mogyorós kenyérrel és más édes kenyérrel készíthet. Díszítsük a ragasztott formákat csokoládé öntettel, fehér porcelánnal, cukorréteggel, dióval stb. A vágóeszközökkel dekoratív formákat vághat ki a modellező és bevonó anyagokból, amelyeket könnyen hozzáilleszthet ehető és témájú bevonatos tortákhoz ehető ragasztóval vagy királyi mázzal.

A kerék mérete 40 mm. A készlet 3 kereket tartalmaz egy csillag alakú közepével, az egyik kerék alakú közepével és egy üres.

A termék listázva van: Kiszúró készletek - többi

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk