Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Dugattyú galamb közepes

Rakráron van 3 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 200 Ft 1 820 Ft ÁFA nélkül
Dugattyú galamb közepes
Dugattyú galamb közepes
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 2 200 Ft

Vypichovač formájában repülő galambok.

Dugattyúmaró a szárnyakhoz 42 mm szárnytartóval.

A galambnak könnycsepp van a testében, amelybe hasonló alakú ovális modellező agyagot helyez be. Ezután kivágja a rasztert a vágóval és megüt a hengerelt modellező agyaggal. A nyomás összekapcsolja a két tömeget, és szárnyakkal egy testet hoz létre, és 3D dekorációt kap.

Használat után öblítse le vízzel mosószerrel és szárítsa meg.

Súly (brutto) 22 g
Nettó súly 25 g
A termék listázva van: Kiszúrók - alakzatok, állatok, tárgyak

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk