🌡️ Magas hőmérsékletek esetén korlátozjuk a romlandó alapanyagok - például csokoládé díszek, zsírok - szállítását. Ha érdekli ezek a termékek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és állapodjon meg a szállítási dátumról.🌡️
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Dugattyú vágó -lepke kiszúró - készlet 3db

Rakráron van 3 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
5 055 Ft 4 180 Ft ÁFA nélkül
Dugattyú vágó -lepke kiszúró - készlet 3db
Dugattyú vágó -lepke kiszúró - készlet 3db
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 5 055 Ft

Dugattyú vágó -lepke kiszúró

Az extruderrel könnyen eltávolíthatja az alakot a vágógépről, és egyszerre egy könnyű vénát hozhat létre. A modellező csontok kerek csúcsával minden szárnyban domború vagy fényt nyújtó. Másrészről a szárnyakat a széleken is vékonyíthatja. Használja a hegyes csontokat a kívánt borításhoz vagy tollhoz. A pillangók gél vagy folyékony színekkel színezhetők. A gyöngyházfoltok esetében a legjobb porszínt fogja használni. Csokornyakkendő díszíti a rétes témájú süteményeket, a gyerekek süteményeit és az ünnepi süteményeket gyerekeknek és felnőtteknek.

3 db készlet

Kis pillangóméret: 30 mm

Közepes pillangóméret: 45 mm

A legnagyobb pillangó mérete: 60 mm.

Nem alkalmas mosogatógéphez.

Súly (brutto) 75 g
A termék listázva van: Kiszúrók

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk