Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kiszúró csillag kidobóval

Műanyag csillag csillag kidobóval

Részletes termékleírás
A termék értékesítése már nem történik meg
Kiszúró csillag kidobóval
Kiszúró csillag kidobóval
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 4 415 Ft

Műanyag csillag csillag kidobóval

A műanyag vágó segít Önnek az ünnepi bevonattal ellátott sütemények és cupcakes díszítésében, többféle méretű és típusú, szabályos, ötágú csillaggal a bevonó és modellező anyagokból. Az ejektor könnyen eltávolítható az ejektorból. A csillagok díszítik az esküvői süteményeket, süteményeket lányoknak és fiúknak, valamint süteményeket felnőtteknek vagy különböző tematikus süteményeket. A gél vagy folyadék színek színes csillagokhoz használhatók. Csillogó festékeket is használhatunk csövekben vagy színes spray-kben, például gyorsan arany, ezüst vagy bronz. Kekszeket, karácsonyi süteményeket és más típusú süteményeket is díszíthetünk marcipán csillagokkal és más modellező és bevonó anyagokkal.

Lap kivezetővel.

Anyag: műanyag

Súly (brutto) 60 g
A termék listázva van: Kiszúrók - alakzatok, állatok, tárgyak Kiszúrók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk