Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ovális kiszúró rudazat

3 755 Ft 3 105 Ft ÁFA nélkül
Ovális kiszúró rudazat
Ovális kiszúró rudazat
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 3 755 Ft

Ovális kiszúró rudazat

A rúd segítségével húzzon ki egy folyamatos, kis alakú csíkot, amely díszíti a bevonatos sütemények kerületét a sütemény alján. Készíthet fodrokat is, amelyek a torták tetejéről lógnak. Készítsen gyöngyöket lányok hercegnő süteményeihez vagy dekoratív szegélyt bevont cupcakeshez. Helyezzen be egy modellező vagy bevonó anyagot tartalmazó hengert az öntőformába, szorosan nyomja meg a tiszta formák kialakításához. A teljes hossza azonos alakjának köszönhetően a szemétbe nem kerül észrevehető beállítás. Rögzítse a csíkokat a süteményhez ehető ragasztóval vagy királyi mázzal. A színezéshez spray-ket használhatunk, amelyek a permetezés után tapadnak a résekhez.

A teljes díszléc mérete 55 x 160 mm.

A rúd használata: készítsen egy hengert bevonó anyagból, óvatosan nyomja be a rúdba, és zárja be. Szorosan nyomja meg, vágja le a felesleges anyagot, és óvatosan távolítsa el a gyöngyöket az előbbiekről. Csak kézzel mossa le forró szappanos vízzel.

A termék listázva van: Kiszúrók

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk