Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szegfű kiszúró - 3db

Szegfű kiszúró - 3db

Részletes termékleírás
A termék értékesítése már nem történik meg
Szegfű kiszúró - 3db
Szegfű kiszúró - 3db
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 3 500 Ft

Szegfű kiszúró - 3db

Műanyag vágóval szegfűt készíthet modellező és bevonó anyagokból. Használjon hegyes csontot a kívánt vénazáshoz vagy rázáshoz. A szegfű festhető géllel vagy folyékony színekkel. A gyöngyházvilágítás esetén a por színét fogja használni. A szegfűvirágokat rét sütemények, gyermek sütemények, valamint gyermekek és felnőttek ünnepi süteményei díszítik. A szegfűvirág színes lehet folyékony vagy gélfestékkel. Porfestékkel adjon fényt.

Műanyag maró agyag modellezéséhez.
3db-os készlet
Méretek: 2,5-3,5-4 cm
Használat: átszúrja a modellező agyagot, és díszítse a képzeletének megfelelően. Alkalmas élelmezéshez.

A termék listázva van: Kiszúrók

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk