Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Tavaszi virág 4 db, százszorszép, aszter kiszúró (dugattyúvágó)

Rakráron van 2 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 845 Ft 2 350 Ft ÁFA nélkül
Tavaszi virág 4 db, százszorszép, aszter kiszúró  (dugattyúvágó)
Tavaszi virág 4 db, százszorszép, aszter kiszúró (dugattyúvágó)
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 2 845 Ft

Százszorszép alakú dugattyúvágó készlet.

Vágókészlettel több virágméretet is létrehozhat. A modellező és bevonó anyagokból kivágott formák extruder segítségével könnyen eltávolíthatók a maróból. A virágokat hegyes vagy kerek csontokkal alakíthatja tovább. A szárításhoz használjon speciális tojástálcát vagy tálcát. Díszítsd a virágokat süteményekkel, muffinokkal és egyéb desszertekkel. A legtöbb virág kiemelkedik a bevont alkatokra. Használjon gélt vagy folyékony festéket a modellező és bevonó anyagokból származó virágok színezésére. Ha azt szeretné, hogy a virágok csillogó hatásúvá váljanak, válasszon gyöngyházport.

Használat: vágja meg a kívánt formát a dugattyú marójának megfelelően. Ezután nyomja meg a dugattyút a szerkezet benyomására. A dugattyú ismételt megnyomásával felszabadul a dugattyúból létrehozott alak.

Méretek: 13, 20, 27, 35 mm.

Súly (brutto) 50 g
Nettó súly 50 g
A termék listázva van: Virág kiszúrók - dugattyúk

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Tavaszi virág 4 db, százszorszép, aszter kiszúró  (dugattyúvágó)

Tavaszi virág 4 db,…

4 630 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk