Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Virágkészlet modellezéshez

  Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  13 655 Ft 11 285 Ft ÁFA nélkül

  Vágókészlet különböző alakú virágok modellezéséhez.

  Használjon virágmintákkal és növényi motívumokkal rendelkező vágógépeket a formák vágásához a modellező és bevonó anyagokból. Használjon gélt vagy folyékony festéket a festéshez. Fényes vagy árnyékhatásokhoz gyöngyházfényes porokat használhat. Használjon ehető ragasztót vagy királyi májat a torta ragasztásához. A készletben vágógépek találhatók a virágok készítéséhez, amelyeket formázó csontokkal modellezhet. Ez meghosszabbított vagy domború szirom formákat hoz létre. Különböző szirmokból gazdag virágokat, például rózsákat készíthet. A készlet iszapvágót és egy kúpot tartalmaz az alakításhoz. Ezen felül kiválaszthatja a tálcákat, és különféle kombinációkat hozhat létre az egyes szedőkkel. A virágok mindenféle ünnepi süteményhez alkalmasak. Kiemelkednek majd a simán bevont esküvői tortákon, a lányok és hölgyek születésnapi tortáin, a gyermekek süteményein, és természetes, rét- és mese témákkal díszítik a tortákat.

  A készlet tartalmaz 24 vágót, 2 mini vágót, 1 kis szilikon véna, 1 könyv (angolul). Ez a készlet nagyon jól kidolgozott, a virágot a kezdő is megtanulja.

  Csak kézzel mossa le meleg szappanos vízzel és alaposan szárítsa meg.

  Ezzel a készlettel legalább 14 fajta virágot és levél gumiszerű paszta vagy a virágtömeg modellezésére készíthet, mint például: gardénia, gyöngyvirág, somfa, marshmallow, marguerite, rózsa, hortenzia, stefanotis, buttercup és orchidea Phalaenopsis.

  Anyag: műanyag.

  Méret: kb. 3,5 - 8,5 cm levelek

  virágok kb. 3,5-14 cm

  A termék listázva van: Virágok és növények, Kiszúrók
  Wilton

  Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk