Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ehető fehérítő koncentrált fehér festék Snow White 50 g

Felhatalmazott eladó
A termék értékesítése már nem történik meg
Ehető fehérítő  koncentrált fehér festék Snow White 50 g
Ehető fehérítő koncentrált fehér festék Snow White 50 g
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 2 800 Ft

Ehető fehérítő glicerin alapú, praktikus csőben.

Glicerin alapú erősen koncentrált ételfehérje bevonóanyagok, marcipán, krémek és csokoládék fehéredésére vagy a színezett vagy a színezett anyag intenzitásának csökkentésére. Visszazárható csőbe csomagolva.

200 ° C-ig is süthető

Maximální doporučená dávka dle podle potřeby.

Elkészítés: Adja hozzá a kívánt mennyiségű színt, például fondanthoz vagy krémhez, gyúrja vagy keverje, amíg a szín el nem keveredik. Folytassa a dagasztást vagy keverést, amíg el nem éri a kívánt eredményt.

Tárolás: 15-20 °C-on, közvetlen napfénytől védve.

Súly (brutto) 44 g
Nettó súly 50 g
Szín Fehér
A termék listázva van: Csokoládé festékek Koncentrált gél festékek Élelmiszer fehérítő

Termékösszetétel

Titánfehér, glicerin.

FunCakes

A FunCakes márkát 2009 februárjában alapították. A cég a NewCakes BV részét képezi, amely Wormer-ben található, Hollandia északi részén. A FunCakes alapanyagok és termékek széles skáláját forgalmazza sütemények, muffinok és egyéb finomságok sütésére, díszítésére és bevonására. Kínálatunkban megtalálhatók a különösen népszerű színes hengerelt fondantok és marcipánok, valamint az étkezési színezékek, a por és a gél, valamint a különleges táplálkozáshoz egyre népszerűbb keverékek - gluténmentes, csökkentett laktóz- vagy cukortartalommal.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk