Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Gél festék fekete színű - Midnight Black 25 g

Rakráron van > 5 darab Kedden 05. 24. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 330 Ft 1 925 Ft ÁFA nélkül
Gél  festék fekete színű - Midnight Black 25 g
Gél festék fekete színű - Midnight Black 25 g
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 330 Ft

Fekete színű koncentrált gélfesték, amely színezhet anyagokat - például krémet, bevonó és modellező anyagokat vagy macaroonokat. Vigye fel a festéket fogpiszkálóval, de mindig használjon tiszta fogpiszkálót.

Fekete színű gélfestékkel színezheti a marcipánt, a smartflexet, az ínypasztát és más bevonó és modellező anyagokat. A fekete szín tömény, az igazán gazdag feketéhez kakaót adhat.

A fröccsöntő anyag nagyobb sűrűségének és rugalmasságának érdekében célszerű Tylo port adni. Keverheti össze a festéket kis mennyiségű alkohollal, majd ecsettel kefélheti a modellező és bevonó anyagokat. Világosodáshoz adjon fehéret. A fekete szín alkalmas állati karakterek, kövek, anyajegyek, Mickey egér és más karakterek formázására szolgáló anyagok színezésére. A szín hozzáadható krémekhez és piskótákhoz is. Színezhet macaroonokat is.

Súly 25 g

Súly (brutto) 33 g
Nettó súly 25 g
Szín Fekete
A termék listázva van: Gél (paszta) festékek, Koncentrált gél festékek

Termékösszetétel

Növényi glicerin (E422), mono-propilén-glikol (E1520), szilícium-dioxid (E551), színezékek (E129, E133, E102).

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Kedden 05. 24.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Kedden 05. 24.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Kedden 05. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk