Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Koncentrált ehető narancssárgagél anyagokra és csokoládéra 30 g - Orange

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Kedden 05. 24. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 970 Ft 1 630 Ft ÁFA nélkül
Koncentrált ehető narancssárgagél anyagokra és csokoládéra 30 g  -  Orange
Koncentrált ehető narancssárgagél anyagokra és csokoládéra 30 g - Orange
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 970 Ft

Egy praktikus tubusban glicerin alapú étkezési narancssárga szín.

 

Magasan koncentrált narancssárga színű, glicerin alapú élelmiszer-színezék, alkalmas bevonatok, marcipán, krémek fehérítésére. Csomagolva visszazárható csőbe. A FunColours by FunCakes termékcsalád kiváló megjelenést és érzetet kölcsönöz süteményeinek. A termékek különféle színek széles választékában kaphatók, 100% -ban ehetők, Halal tanúsítvánnyal és könnyen kezelhetők.

Mivel ennek a színnek az alapja glicerin, ez a szín alkalmas a csokoládé és a zsírrétegek festésére is.

200 ° C-ig is süthető

A maximális ajánlott adag 10,5 g / 1 kg.

Adja hozzá a kívánt színű mennyiséget, például egy fondanthez vagy krémhez, gyúrja vagy keverje addig, amíg a szín össze nem keveredik. A dagasztást vagy keverést folytassa mindaddig, amíg meg nem kapja a kívánt eredményt.

15 - 20 ° C-on a közvetlen napfénytől.

Súly (brutto) 44 g
Nettó súly 30 g
Szín Narancssárga
A termék listázva van: Csokoládé festékek, Koncentrált gél festékek

Termékösszetétel

Glicerin, propilénglikol, színezékek: E124, E129, E122, E104, emulgeálószer: E551. Az E124, E129, E122, E104 hátrányosan befolyásolhatja a gyermekek aktivitását és figyelmét.

FunCakes

A FunCakes márkát 2009 februárjában alapították. A cég a NewCakes BV részét képezi, amely Wormer-ben található, Hollandia északi részén. A FunCakes alapanyagok és termékek széles skáláját forgalmazza sütemények, muffinok és egyéb finomságok sütésére, díszítésére és bevonására. Kínálatunkban megtalálhatók a különösen népszerű színes hengerelt fondantok és marcipánok, valamint az étkezési színezékek, a por és a gél, valamint a különleges táplálkozáshoz egyre népszerűbb keverékek - gluténmentes, csökkentett laktóz- vagy cukortartalommal.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Kedden 05. 24.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Kedden 05. 24.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Kedden 05. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk