Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Leaf Green ProGel - professzionális élelmiszer-gél festék tubusban (levél zöld)

Felhatalmazott eladó
Nem tartalmaz gentechnológiával módosított anagyot Alkalmas vegán és vegetariánoknak Kóser
A termék értékesítése már nem történik meg
Leaf Green ProGel - professzionális élelmiszer-gél festék tubusban (levél zöld)
Leaf Green ProGel - professzionális élelmiszer-gél festék tubusban (levél zöld)
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 3 185 Ft

Zöld zselés professzionális színkoncentrátum tubusban, minden cukrászati alapanyag színezésére.

Gél professzionális festékkoncentrátum tubusban minden cukrászati alapanyag színezésére - bevonó, modellező masszák, vajkrémek, tojásfehérje (királyi) mázak, izomalt, tejszínhabok stb. A színösszetétel a vegetáriánusok és a gluténmentes diéták számára is megfelelő. Ajánlott adagolás 3 g színezék 1 kg tömegre. 


A Rainbow Dust Colours ProGel® koncentrált színezékei az ételfestékek új szabványát jelentik. Magas koncentrációjú szín, amely csak a legkisebb mennyiségű terméket igényli a színezéshez. A ProGel® segítségével gazdag színt kap az alkotásaiban, ami azt jelenti, hogy a szín hosszú, hosszú ideig tart! Egyszerűen adjon egy kis mennyiségű színt a cukorkához, marcipánhoz, krémhez, és csak nézze, ahogy keveredés közben a kívánt színre változik.

ProGel® Leaf Green Összetevők: glicerin, szilikon-dioxid, propilénglikol, E102 és E133 és E155 színek

Súly: 25 g

Súly (brutto) 50 g
Nettó súly 25 g
Szín Zöld
Származási ország Egyesült Királyság
A termék listázva van: Koncentrált gél festékek

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Anélkül, genetikailag módosított összetevőket (GMO-mentes), Alkalmas vegetáriánusok számára, Kóser (kosher)
Rainbow Dust

A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk