Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Lemon ProGel - professzionális élelmiszer gél festék tubusban (sárga)

Felhatalmazott eladó
Nem tartalmaz gentechnológiával módosított anagyot Alkalmas vegán és vegetariánoknak Kóser
Rakráron van 4 darab Pénteken 07. 08. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 485 Ft 2 055 Ft ÁFA nélkül
Lemon ProGel - professzionális élelmiszer gél festék tubusban (sárga)
Lemon ProGel - professzionális élelmiszer gél festék tubusban (sárga)
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 2 485 Ft

Gél professzionális koncentrált festék csőben minden cukrászati ​​alapanyag - bevonat, modellező anyagok, vajkrémek, fehérje (királyi) mázak, izomalt, habosított hab stb. - színezésére. ingyenes diéta. A festékek összetétele glicerinből, oxidból, propilénglikolból, szilikon festékekből: E104 és E110 Ajánlott adagolás 3 g festék 1 kg tömegre. Ár darabonként

súlya: 25g

Súly (brutto) 52 g
Nettó súly 25 g
Szín Sárga
Származási ország Egyesült Királyság
A termék listázva van: Koncentrált gél festékek

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Anélkül, genetikailag módosított összetevőket (GMO-mentes), Alkalmas vegetáriánusok számára, Kóser (kosher)
Rainbow Dust

A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Pénteken 07. 08.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Pénteken 07. 08.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Pénteken 07. 08.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Hasonló termék

Lépjen kapcsolatba velünk