Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Creating wedding & Anniversary Cakes

  0x
  8 970 Ft 8 155 Ft ÁFA nélkül
  Creating wedding & Anniversary Cakes
  Creating wedding & Anniversary Cakes
  Dostupnost: 2 héten belül készleten
  Ár: 8 970 Ft

  Foglaljon angolul, részletes fotó útmutatókkal és inspirációval az alkotáshoz.

  Hasznos könyv azok számára, akik komolyan gondolkodnak a sütemények készítéséről és díszítéséről. Több mint 120 oldal inspirációt, fényképeket és leírásokat tartalmaz, ideértve a recepteket a nem csak esküvői torták lenyűgözéséhez. Tartalmaz például útmutatásokat a krimpelő fogók, dugattyúvágók, angol csipke, rózsa és orchidea készítéséhez és mások számára.

  123 oldal
  Méret: A4
  Kötés: Kemény
  Nyelv: angol

  A termék listázva van: Könyvek

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk