Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Filctoll textíliákra 6 db

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Kedden 06. 04. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 635 Ft 1 350 Ft ÁFA nélkül
Filctoll textíliákra 6 db
Filctoll textíliákra 6 db
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 1 635 Ft

Filctoll textíliákra 6 db

Filctoll - textilmarker 6 db. ERGO markolat a könnyű fogásért. Egészségbarát tinta, fényálló, nem kimosható. Vízszintesen tárolja, szellőztető védőburkolat. Hengeres hegy, nyomtáv 1,8 mm. Centropen Textilmarker 2739 háromszög alakú markolattal, víz alapú, nem kimosható, fényálló tintával, szinte minden típusú textíliára ír. Az írásnyom 60 °C-ig mosásálló, alkalmas trikókra való festésre.

 

A termék listázva van: Kréták és filctollak Kreatív alkotás
Centropen

A Centropen márka története az 1940-es években kezdődött a dél-csehországi Dacsicében. A kézi töltőtollak és műszaki ceruzák gyártására szakosodott manufaktúra az 1950-es években a Koh-I-noor Hardtmuth vállalat részévé vált. Ezután 1989 januárjában visszatért a Centropen névre.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 04.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 04.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 06. 04.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Filctoll textíliákra 6 db

Filctoll textíliákra 6 db

3 135 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk