Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Kuglóf napraforgó kicsi

  CP_silikomart_12808023

  Részletes termékleírás
  Utolsó a raktárba ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
  Rakráron van 1 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 7 785 Ft
  AKCIÓ -15%
  6 620 Ft 5 470 Ft ÁFA nélkül

  CP_silikomart_12808023

  Professzionális szilikonforma sokoldalú használatra -60 ° C és + 230 ° C között. Sikeresen használjuk mind az kocsonya, a túrós, a félifrédové termékeket, mind a hideg vagy sütéses klasszikus tésztát.

  Mivel ez professzionális forma, a felső széle stabilizáló karikával van megerősítve - az exkluzív szabadalom Silikomart-tól . Ez a karika speciális üvegszálból készül, és a szilikonhoz hasonlóan ellenáll minden ilyen hőmérsékletnek.

  Fő funkciója a forma rögzítése, hogy elkerülje a tészta kiontését. Formát használhatja klasszikus elektromos sütőben és mikrohullámú sütőben. A hideg termékek esetében a formát a hűtőszekrénybe, fagyasztóba helyezzük.

   

  A karbantartás egyszerű - kézzel vagy mosogatógépben mosás max 50 ° C-os forró vízzel.

  Forma átmérője 170 mm.

  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Kuglófok, Sütési szilikon formák

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 09. 29.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 09. 29.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 09. 29.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk