Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Arabesque lenyomat alátét 60x40 cm

  Rakráron van 2 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  38 030 Ft 31 430 Ft ÁFA nélkül

  Dombornyomott dombornyomó gördítõszövet az arab stílusú anyag bevonására.

  A nagy formátumú szőnyeg alkalmas nagy hengerelt lemezek díszítésére ünnepi torták bevonására. A szilikonnak köszönhetően a szőnyeg könnyen leválhat a bevonó anyagoktól. A hatás érdekében helyezze a párnát a tányérra, és óvatosan gördítse át a hengert. Helyezze a lemezt a tortára és simítsa vasalással. A szőnyeg felhasználható kis méretű dekoratív részek, például szalagok és íjak készítésére a tisztán bevont tortákhoz.

  Mérete 60x40 cm. Minta mélysége 2,5 mm.

  Kiválóan alkalmas cukor, csokoládés tészta, marcipán, cukrászsütemény bevonására.

  Anyag: Szilikon

  Szín: fekete (Figyelem, a fénykép színes, csak illusztráció).

  Ez ellenáll -60 és 230 Celsius fok között. C, tehát felhasználhatók tészta vagy tömeg sütésére vagy fagyasztására.

  Mikrohullámú sütőben és mosogatógépben használható. Étkezésre engedélyezett. Ne használjon éles tárgyakat és nyílt tüzet.

  Súly (brutto) 560 g
  Nettó súly 560 g
  A termék listázva van: Mintázók

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 05.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 05.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 05.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk