Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Arabesque lenyomat alátét 60x40 cm

  Doprava zdarma
  Rakráron van 2 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  38 785 Ft 32 055 Ft ÁFA nélkül
  Arabesque lenyomat alátét 60x40 cm
  Arabesque lenyomat alátét 60x40 cm
  Dostupnost: Rakráron van 2 darab
  Ár: 38 785 Ft

  Dombornyomott dombornyomó gördítõszövet az arab stílusú anyag bevonására.

  A nagy formátumú szőnyeg alkalmas nagy hengerelt lemezek díszítésére ünnepi torták bevonására. A szilikonnak köszönhetően a szőnyeg könnyen leválhat a bevonó anyagoktól. A hatás érdekében helyezze a párnát a tányérra, és óvatosan gördítse át a hengert. Helyezze a lemezt a tortára és simítsa vasalással. A szőnyeg felhasználható kis méretű dekoratív részek, például szalagok és íjak készítésére a tisztán bevont tortákhoz.

  Mérete 60x40 cm. Minta mélysége 2,5 mm.

  Kiválóan alkalmas cukor, csokoládés tészta, marcipán, cukrászsütemény bevonására.

  Anyag: Szilikon

  Szín: fekete (Figyelem, a fénykép színes, csak illusztráció).

  Ez ellenáll -60 és 230 Celsius fok között. C, tehát felhasználhatók tészta vagy tömeg sütésére vagy fagyasztására.

  Mikrohullámú sütőben és mosogatógépben használható. Étkezésre engedélyezett. Ne használjon éles tárgyakat és nyílt tüzet.

  Súly (brutto) 560 g
  Nettó súly 560 g
  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Mintázók

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk