Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Benyomópárna alátét Steppelt párna 60x40 cm

  Rakráron van 2 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  12 970 Ft 10 720 Ft ÁFA nélkül

  Dombornyomott dombornyomásos gördülőbetét normál buborék mintázatú bevonó anyaghoz.

  A finom foltot imitáló nagy formátumú szőnyeg alkalmas nagy hengerelt lemezek díszítésére ünnepi torták bevonására. A szilikonnak köszönhetően a szőnyeg könnyen leválhat a bevonó anyagoktól. A steppelt hatás elérése érdekében helyezze a szőnyeget a tányérra, és óvatosan gördítse át a hengert. Helyezze a lemezt a tortára és simítsa vasalással. Ez a dekor egy divatos elem a többszintes esküvői torták bevonására. A sütemény sima padlója között a steppelt szájpad eltávolításra kerül, ha azt például gyöngyökkel vagy széles szalaggal díszítik a szájpad alatt, az alsó száj mellett. A fényes hatás érdekében gyöngypermettel permetezhető be.

  Mérete 60x40 cm. Minta mélysége 2,5 mm.

  Kiválóan alkalmas cukor, csokoládés tészta, marcipán, cukrászsütemény bevonására.

  Anyag: Szilikon

  Szín: fekete (vigyázz, a kép csak illusztráció).

  Ez ellenáll -60 és 230 Celsius fok között. C, tehát felhasználhatók tészta vagy tömeg sütésére vagy fagyasztására.

  Mikrohullámú sütőben és mosogatógépben használható. Étkezésre engedélyezett. Ne használjon éles tárgyakat és nyílt tüzet.

  Súly (brutto) 560 g
  Nettó súly 560 g
  A termék listázva van: Mintázók, Dombornyomott alátétek

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk