Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Benyomópárna alátét Steppelt párna 60x40 cm

A termék értékesítése már nem történik meg
Benyomópárna alátét Steppelt párna 60x40 cm
Benyomópárna alátét Steppelt párna 60x40 cm
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 17 465 Ft

Dombornyomott dombornyomásos gördülőbetét normál buborék mintázatú bevonó anyaghoz.

A finom foltot imitáló nagy formátumú szőnyeg alkalmas nagy hengerelt lemezek díszítésére ünnepi torták bevonására. A szilikonnak köszönhetően a szőnyeg könnyen leválhat a bevonó anyagoktól. A steppelt hatás elérése érdekében helyezze a szőnyeget a tányérra, és óvatosan gördítse át a hengert. Helyezze a lemezt a tortára és simítsa vasalással. Ez a dekor egy divatos elem a többszintes esküvői torták bevonására. A sütemény sima padlója között a steppelt szájpad eltávolításra kerül, ha azt például gyöngyökkel vagy széles szalaggal díszítik a szájpad alatt, az alsó száj mellett. A fényes hatás érdekében gyöngypermettel permetezhető be.

Mérete 60x40 cm. Minta mélysége 2,5 mm.

Kiválóan alkalmas cukor, csokoládés tészta, marcipán, cukrászsütemény bevonására.

Anyag: Szilikon

Szín: fekete (vigyázz, a kép csak illusztráció).

Ez ellenáll -60 és 230 Celsius fok között. C, tehát felhasználhatók tészta vagy tömeg sütésére vagy fagyasztására.

Mikrohullámú sütőben és mosogatógépben használható. Étkezésre engedélyezett. Ne használjon éles tárgyakat és nyílt tüzet.

 

Súly (brutto) 560 g
Nettó súly 560 g
Anyag Szilikon
A termék listázva van: Mintázók Dombornyomott alátétek
Silikomart

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Silikomart, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk