Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Forma keréktárcsa AKCIÓ

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 10 930 Ft
AKCIÓ -15%
9 290 Ft 7 675 Ft ÁFA nélkül
Forma keréktárcsa AKCIÓ
Forma keréktárcsa AKCIÓ
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 9 290 Ft 10 930 Ft -15%

A kerék teljes gyártásához a keréktárcsa benyomását is bemutatjuk. Könnyen kezelhető - óvatosan törölje át a formát szitált cukorral vagy keményítővel, vagy stabilizátorral, és helyezzen be egyforma széles tekercselt modellező anyagot. Óvatosan nyomja be a széleket, nyomja meg a tömeget a mintába, majd húzza le.

A lemez átmérője 15 cm.

A termék listázva van: Mintázók

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk