Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Nyomás és szerkezeti fólia dekoráció Buborékok

Strukturált fólia buborék díszítéssel, hogy műanyag dekoratív felületet hozzon létre.

Részletes termékleírás
1 045 Ft 860 Ft ÁFA nélkül
Nyomás és szerkezeti fólia dekoráció Buborékok
Nyomás és szerkezeti fólia dekoráció Buborékok
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 1 045 Ft

Strukturált fólia buborék díszítéssel, hogy műanyag dekoratív felületet hozzon létre.

A műanyag szőnyeg alkalmas bevont sütemények dekoratív felületeinek létrehozására. Helyezze a szőnyeget a bevonóra vagy a modellező vegyületre, és fordítsa le. A párna mindkét oldalon használható. Dekoratív csokoládé elemekhez is felhasználhatja. Öntsük a csokoládét a szőnyegre, és hagyjuk megszáradni. Óvatosan távolítsa el a csokoládét. Használhatja a buborékfóliát, amikor elkészíti a lego utánzatot színes színes gyermekek számára.

A strukturált fólia, amely műanyag dekoratív felületet hoz létre, nemcsak a pralinéhoz, hanem a mandula tészta és a bevonó anyagok mintázásához is alkalmas.

Fólia mérete: 36 x 34 cm

Dekor méret: átmérő 1,3cm

Súly (brutto) 70 g
Nettó súly 70 g
A termék listázva van: Nyomatok és szerkezeti fóliák, Mintázók

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk