Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Nyomtatási és szerkezeti fólia dekor téglafal- Brick Design

Rakráron van > 5 darab Pénteken 05. 31. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 715 Ft 1 420 Ft ÁFA nélkül
Nyomtatási és szerkezeti fólia dekor téglafal- Brick Design
Nyomtatási és szerkezeti fólia dekor téglafal- Brick Design
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 715 Ft

Nyomtatási és szerkezeti fólia dekor téglafal.

Műanyag hátlappal falazott sütemények és ünnepi torta díszítések készítéséhez falazat utánzatokat készíthet. Minden sima bevonat és modellező anyag alkalmas a nyomásra. A masszát porcukorral hengereljük, és a strukturált fóliát nyomjuk a tömegfelületre. Segíthet egy görgővel. A tökéletes hatás a folyadék vagy gél festék festésére. A befejezéshez és a ragyogáshoz használjon porfestéket, hogy ecsettel vegye fel egy langyos tömegre. A fólia csokoládé falazati szerkezetekhez is használható. Öntsük a csokoládét a szőnyegen, és hagyjuk megszilárdulni. Óvatosan távolítsa el.

Nyomtatási tégla mintával.

Az alátét mérete 150 x 305 mm
Tégla magassága 1cm, hossza minden más


Használat: az anyagot egyenletes vastagságra tekerjük fel a felületen, amely porcukorral kissé meghintjük. Vegye le a fóliát a tömegből, és fedezze fel a kiemelkedő kialakítást, amellyel a csillogó spray-t használhatjuk

 

Súly (brutto) 70 g
Nettó súly 20 g
A termék listázva van: Nyomatok és szerkezeti fóliák Modellezési segédeszközök Segítség a csokoládé való munkához Mintázók
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 05. 31.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 05. 31.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 05. 31.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk