Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Holland marcipán 1: 1 - 2,5 kg

  Felhatalmazott eladó
  0x
  JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


  Rendszeres ár 17 785 Ft
  Vásárlással spórolt 5 345 Ft (–30%)
  12 445 Ft 10 820 Ft ÁFA nélkül

  Valódi marcipán édesipari termékek modellezéséhez vagy díszítéséhez.

  A mandula marcipán a sütemények bevonására és alakzatok és alakzatok modellezésére, formák és egyéb formák kialakítására szolgál. A marcipán tömegét mindenféle élelmiszer-színnel színezheti. A marcipánt fehérre könnyítheti. A marcipán sütésre is használható. Meg lehet reszelni, és megkóstolni a tésztát. A marcipán zsemlemorzsába 15 g vaj és 50 g durva lisztet is hozzáadhat 70 g marcipánhoz. A marcipánt is használhatja gyümölcs gombócokban. Ahelyett, hogy a kajszibarackot vagy a szilva marcipángolyóval töltené. Praliné töltést is készíthetünk marcipánból. A marcipánt egy edényben reszeljük, adjunk hozzá néhány krémet és olvassuk fel. A bevonat vagy a modellezés előtt alaposan dolgozzuk ki az anyagot. A torta bevonatához tekerjünk egy szeletet körülbelül 0,3 - 0,5 cm-es vékonyra. Hengerlés közben megszórjuk a lemezt cukorral. Ha átviszi a tortát, segítsen egy hosszú csőben, hogy a lapot bekerítse. A sütemények simításához használjon simítót és simítót. Érdekes hatásokhoz különböző csontokat használhat. A felületen fényes és színhatásokhoz használhat porszínt, például gyöngyhatásokat vagy jelölőket, valamint folyékony és gél színeket. A modellezett figurákat ehető ragasztóval vagy fehér és porcukor házi keverékével lehet összekapcsolni.

  Valódi marcipán a cukrászda modellezéséhez vagy díszítéséhez, a kaliforniai mandula 26% -át tartalmazza. 2,5 kg-os csomagolással.

  Valódi marcipán (mandula tészta 50: 50-es fehérített mandulával). Finom őrölt és cukorból készült. A marcipán kifejezetten sütemények és desszertek bevonására, cukrászati ​​termékek modellezésére vagy díszítésére, marcipán figurák készítésére és csokoládé praliné töltésére szolgál. A marcipán jól színezett.

  Összetevők: cukor, mandula, víz, szorbit, kálium-szorbát tartósítószer, karboxi-metil-cellulóz-sűrítő, invertáz. Használatra kész, optimális üzemi hőmérséklet 21 ° C. Tárolja hűvös helyen, 20 ° C alatt.

  Allergének: mandula

  Tápérték 100 g termékre:

  Energiaérték 1796 kJ / 430 kcal
  Zsírok 20,1 g
  ebből telített 2,2 g
  Szénhidrátok 51,9 g
  ebből  cukrok 48,8 g
  Fiber 4,0 g
  Fehérje 8,6 g
  Sók 0,0 g

  Súly (brutto) 2500 g
  Nettó súly 2500 g
  Szín Elefántcsont
  Anyag Marcipán
  A termék listázva van: Modelező és bevonó anyagok (fondant), Modelezési és bevonó torta marcipán
  Zeelandia

  A Zeelandia Royal Group egy családi vállalkozás, amelynek több mint 100 éves hagyománya van a cukrászok és pékáruk minőségi alapanyagának előállításában, nemcsak szülőföldjükön Hollandiában, hanem az elmúlt évtizedekben a világ 70 másik országában. Amikor Herman Johan Doeleman pék 1900-ban Zeeland tartomány legészakibb szigetén, Zurrikzeêben kezdett gyártani és eladni zselé kekszeket és egyéb finomságokat, úgy tűnt, nem tudta, hogy csak negyed évszázaddal később büszke lesz a "Beszerző a királyi háztartásra!" Címre. és örökségét nemzedékek óta megőrzik.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Áru nem áll rendelkezésre
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Áru nem áll rendelkezésre
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Áru nem áll rendelkezésre

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Holland marcipán 1: 1 - 2,5 kg

  Holland marcipán 1: 1 - 2,5 kg

  13 370 Ft
  Holland marcipán 1: 1 - 2,5 kg

  Holland marcipán 1: 1 - 2,5 kg

  13 685 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk