Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kiszúró forma - hattyú készlet

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
A termék értékesítése már nem történik meg
Kiszúró forma - hattyú készlet
Kiszúró forma - hattyú készlet
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 4 915 Ft 5 785 Ft -15%

Ez a forma a hattyú alak bal és jobb felének összeállítása, a forma mélysége kb. 3 mm, térbeli használatra és lapos díszítésre egyaránt használható. A masszát összenyomják, igazítják és késsel a forma mélységéig vágják. A formát kiütik, és hagyják, hogy szükség szerint megkeményedjen. A térbeli kialakításhoz a legmegfelelőbb anyag a gumipaszta, a mexikói paszta.
Méret : 65x63mm Anyag - műanyag, darabszám - készlet

 

Súly (brutto) 25 g
Nettó súly 25 g
A termék listázva van: Modellezési segédeszközök Akció
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk