Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Csokoládé skála sötét 1kg

  Utolsó a raktárba Előnyös csomag
  Rakráron van 1 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


  Rendszeres ár 4 570 Ft
  Vásárlással spórolt 885 Ft (–19%)
  3 685 Ft 3 205 Ft ÁFA nélkül

  Csokoládé dekoráció sötét csokoládé skála formájában - alkalmas sütemények, csészék, fagylalt stb. Mennyiség 1000g

   

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  Szín Barna
  A termék listázva van: Csokis dekoráció, Cukor dekoráció - Skálák, Gasztrocsomagolás, Nyersanyagok a fánkhoz (donut)

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 2040 kJ
  Energiaérték 487,56 kcal
  Teljes zsírtartalom 22,1 g
  - ebből telített zsírsavak 19,7 g
  Szénhidrátok 66 g
  - ebből cukok 64 g
  Fehérje 4,2 g
  0,05 g

  Termékösszetétel

  Összetevők: cukor, növényi teljesen megszilárdult zsírok (pálmamag, pálma, kókuszdió különféle arányokban), centrifugált kakaó, emulgeáló szója lecitin.

  OGM: Nem származik genetikailag módosított nyersanyagokból.

  Allergének: tej és származékai, szója lecitin. A terméket olyan növényben állítják elő, amely szárított dióféléket, földimogyorót, tojást és tojástermékeket, glutént tartalmazó gabonaféléket dolgoz fel.

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Szójabab (szója)

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 09. 30.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 09. 30.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 09. 30.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk