Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Fondant képviselő fánk és puncsos sütéményhez 1 kg (alap fondant tömeg)

  A legtöbb eladott
  Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 100 Ft 955 Ft ÁFA nélkül

  A Fondant alkalmas kis desszertek felületének bevonására, például csavarkerék, koszorú, lyukasztó és tekercses felület bevonására. Vízfürdőben hevítve az anyag rugalmassá válik. Minél magasabb a hőmérséklet, annál vékonyabb. A desszertek öntéséhez kissé hígítható vízzel. A süteményekre és a desszertekre történő felvitel után megszilárdul, nem folyik le, hanem rugalmas. A fondant tömeget keverhetjük krémekbe.

  Fehér színű, finom állagú csigakerekek,képviselő fánk és puncsos sütéményhez stb.


  TIPP: Vízfürdőn hevítve folyékonyabbá válik. Adjunk hozzá kb. 50 ml vizet / kg, és keverés közben 40 ° C-ra melegítsük. C. Vízfürdőben történő melegítésre alkalmas. Vegye figyelembe, hogy a hőmérséklet nem haladhatja meg az 50 ° C-ot. C. A hevítésnek folyamatosnak kell lennie, különben a fondant mikrokristály állandósága megsérül.

  Súly: 1 kg

  Gyártva Németországban.

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  Szín Fehér
  A termék listázva van: Modelező és bevonó anyagok (fondant), Nyersanyagok, Cukrászoti glazurák, royal icing

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1513 kJ
  Energiaérték 356 kcal
  Szénhidrátok 89 g
  - ebből cukok 80 g

  Termékösszetétel

  Cukor, glükózszirup, ivóvíz.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 02.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Fondant képviselő fánk és puncsos sütéményhez 1 kg (alap fondant tömeg)

  Fondant képviselő fánk és…

  2 030 Ft
  Fondant képviselő fánk és puncsos sütéményhez 1 kg (alap fondant tömeg)

  Fondant képviselő fánk és…

  2 345 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk