Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Strukturális fólia - modell Ondulée

CP_KM1-struktur ondulee_12810390

Részletes termékleírás
ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van 4 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 7 415 Ft
AKCIÓ -15%
6 300 Ft 5 210 Ft ÁFA nélkül
Strukturális fólia - modell Ondulée
Strukturális fólia - modell Ondulée
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 6 300 Ft 7 415 Ft -15%

CP_KM1-struktur ondulee_12810390

Professzionális fólia a csokoládéra, habra, tejszínhabbal történő szerkezeti minta ismételt létrehozására. 36,5x56,5 cm-es szilárd műanyagból készült. Használat után mossa le vízzel mosószerrel és törölje le egy papírtörlővel, ne szárítsa meg a hőforrást, mivel ez deformálhatja a filmet.

Súly (brutto) 70 g
A termék listázva van: Nyomatok és szerkezeti fóliák

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk