Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Cukrászati díszítőcső karácsonyfa XL

  Orosz cső a díszítéshez karácsonyfák és szirmok formájában.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van 3 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  3 785 Ft 3 130 Ft ÁFA nélkül
  Cukrászati díszítőcső karácsonyfa XL
  Cukrászati díszítőcső karácsonyfa XL
  Dostupnost: Rakráron van 3 darab
  Ár: 3 785 Ft

  Orosz cső a díszítéshez karácsonyfák és szirmok formájában.

  Az angol cég S&C CHeshire eredeti terméke, az „orosz cső” nevű cukrászati cső, egy karácsonyfa létrehozásához. Ez az elv az alábbi elveken alapul:

  1) A vajkrém sima, szobahőmérsékletű csomók nélkül szilárdabb

  2) a tejszínhabot szilárd konzisztenciájú tejszínhabbal habosítjuk

  3) A királyi máz szilárd konzisztenciájú - tömör tippeket képez

  4) virágzási folyamat - a felhasznált anyagot kiöntjük a csúcsra, és a késsel eltávolítjuk - ez biztosítja, hogy eltávolítottuk a légbuborékokat, és a krém teljesen lenyomódott a hegy csúcsához

  5) tegye a csúcsot a torta felületére, és kezdje el a krémet a fúvókán keresztül, és lassan mozgassa a csúcsot a felületről. Ez hozza létre a virág magasságát. A felhasznált krémtől és merevségétől függően a kívánt magasságot hozzuk létre (a munka megegyezik a folyadékbefúvó cső permetezésével), majd hagyja abba a tasakot, és húzza fel a krémet felfelé

  Méretek: 4 cm magasság, 3,3 cm csúcs, nyitott vége kb. 4,8 cm.

  Az eredeti példány nem Kínából származik.

  Súly (brutto) 22 g
  Nettó súly 25 g
  A termék listázva van: Orosz díszítőcső, Több lyukú csövek, Karácsony

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk