🌡️ Magas hőmérsékletek esetén korlátozjuk a romlandó alapanyagok - például csokoládé díszek, zsírok - szállítását. Ha érdekli ezek a termékek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és állapodjon meg a szállítási dátumról.🌡️
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Patchwork kosár mintázat - Basketweave Emboss

Műanyag kosár mintás vágó.

Részletes termékleírás
A termék értékesítése már nem történik meg
Patchwork kosár mintázat - Basketweave Emboss
Patchwork kosár mintázat - Basketweave Emboss
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 3 355 Ft

Műanyag kosár mintás vágó.

A fonott fonott mintázat hiteles hatást gyakorol a modellező és bevonó anyagokból készült kosarakra. Színezzük a kosarat gél- és folyékony színekkel, amelyek tovább porlaszthatók. A kosarat különféle modellezett gyümölcsök egészíthetik ki színes bevonattal és modellező anyagokkal, virágokkal, gombákkal és más 3D formákkal, amelyeket a Smartflex, K2, gumitészta, chocoflex, macipán és egyéb anyagokból készíthet.

Ezek a vágóeszközök bármilyen anyaghoz felhasználhatók, például keksz tésztákhoz, édességekhez, fudához, White Jegesedéshez, Pasta Dama, K2, marcipánhoz stb.

Használati utasítás: - gördítse az anyagot egy nem tapadó felületre - nyomtassa le vagy vágja le az alakot - nyomja be az anyagot.

Minta mérete kb. 1,8x0,7 cm, sablon mérete 12x8 cm.

Súly (brutto) 35 g
Nettó súly 35 g
A termék listázva van: Patchwork kiszúrók

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk