Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szellem szamár kitűzők, 39x13x55 cm - felhúzható

Szellemszamár kitűzők, 39x13x55 cm - felhúzható

Részletes termékleírás
3 munkanapon belül lesz raktáron
11 485 Ft 9 490 Ft ÁFA nélkül
Szellem szamár kitűzők, 39x13x55 cm - felhúzható
Szellem szamár kitűzők, 39x13x55 cm - felhúzható
Elérhetőség: 3 munkanapon belül lesz raktáron
Ár: 11 485 Ft
Szellemszamár kitűzők, 39x13x55 cm - felhúzható

A pinata egy laminált papírból készült zárt tárolóedény, amelyet színes papírral és különböző rojtokkal díszítettek. A forma szinte bármilyen lehet. Különböző ajándékokkal vagy édességekkel lehet megtölteni. Ezt a Piñatát a gyerekek nem törik össze, hanem az alján elhelyezett zsinórokkal húzzák. Csak egy zsinórral nyílik a fedél, és a töltelék kiömlik belülről. Kisgyermekek számára ez a változat oktatási szempontból alkalmasabb - semmi sem törik el, és a Piñata sértetlen marad.Különösen Mexikó, az USA és általában Latin-Amerika kultúrájában használják.Nem tartalmaz édességet vagy ajándékot.

 

Súly (brutto) 1000 g
A termék listázva van: Piñata
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 07. 01.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk