Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Arany ehető por szín. - Shimmering Gold

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Kedden 05. 24. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 855 Ft 1 535 Ft ÁFA nélkül
Arany ehető por szín. - Shimmering Gold
Arany ehető por szín. - Shimmering Gold
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 855 Ft

Arany ehető por szín.

A FunCakes ehető FunColours Sparkle Powder egy 100% -ban ehető színes por, amely nagyszerűen alkalmas színes részletek hozzáadásához süteményekhez, dekorációkhoz és cukorvirágokhoz. Egyszerűen festse fel a tortaport, vagy adjon hozzá cukorvirágot és dekorációt az igazán szép részletekhez. Az ehető port könnyen ehető színné is alakíthatja, csak alkohollal vagy folyékony színlágyítóval keverheti össze isopropylalkoholem Rejuvenator Spirit.

A FunColours by FunCakes termékcsalád kiváló megjelenést és érzetet kölcsönöz süteményeinek. A termékek különféle színben kaphatók, 100% -ban ehetők és könnyen kezelhetők.

Élelmiszerben történő felhasználásra. Maximális alkalmazható adag: mekkora mennyiségre lesz szükség a megfelelő szín eléréséhez.

Tárolás: 15 ° C - 22 ° C, sötét helyen tárolandó.

Csomagolva vonzó kiskereskedelmi csomagban. A termék csomagolása a következő nyelveket tartalmazza: holland, angol, német, francia, spanyol és olasz.

Tartalom: 4,5 gramm.

Súly (brutto) 25 g
Nettó súly 4.5 g
Szín Arany
A termék listázva van: Por festékek csillogás nélkül

Termékösszetétel

Csomósodásgátló: E555, szín: E171.

FunCakes

A FunCakes márkát 2009 februárjában alapították. A cég a NewCakes BV részét képezi, amely Wormer-ben található, Hollandia északi részén. A FunCakes alapanyagok és termékek széles skáláját forgalmazza sütemények, muffinok és egyéb finomságok sütésére, díszítésére és bevonására. Kínálatunkban megtalálhatók a különösen népszerű színes hengerelt fondantok és marcipánok, valamint az étkezési színezékek, a por és a gél, valamint a különleges táplálkozáshoz egyre népszerűbb keverékek - gluténmentes, csökkentett laktóz- vagy cukortartalommal.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Kedden 05. 24.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Kedden 05. 24.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Kedden 05. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Arany ehető por szín. - Shimmering Gold

Arany ehető por szín. -…

3 270 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk