Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Por festék Edible Silk - Starlight Sunglow (Napfény)

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 090 Ft 1 725 Ft ÁFA nélkül
Por festék Edible Silk - Starlight Sunglow (Napfény)
Por festék Edible Silk - Starlight Sunglow (Napfény)
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 090 Ft

Világos, sárga-arany színű finom por, a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásának érdekében.

Használhatja a puha, ragyogó sárga, csillogó porfestéket a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásához. Színezheti a szúrt levelek, dísztárgyak és más formák felületét is, amelyek díszítik gyermekek és felnőttek ünnepi süteményeit. A por felviteléhez puha kefével törölje le a még nedves anyagot. Ha az anyag már nem fogadja el a festéket, fedje fel a felületét ehető ragasztóval vagy géllel. A színt kissé alkohollal hígíthatja, és vékony, széles ecsettel festett. Keverheti a színt fehér csokoládéba és felhasználhatja sütemények és desszertek részletes díszítésére.

"Fényes színes por" Ehető selyem "egy egyedi recept, amelyet a Rainbow Dust Colors kever össze, és egyedülálló színtartományt hoz létre, amelyet kifejezetten sütemények és desszertek díszítésére terveztek. Az ehető selyemporok gyönyörű fényt adnak, amely könnyű és fémszerű felületet kölcsönöz süteményeinek. A fény és a legtisztább színek legjobb kombinációjának elérése érdekében csak prémium összetevőket használunk. Célszerű a por színét a már kialakult termékre alkalmazni a modellező agyagból kefével.

Súly 3 g.

E102, E171 színezékeket tartalmaz.

Súly (brutto) 3 g
Nettó súly 3 g
Szín Sárga
A termék listázva van: Por festékek
Rainbow Dust

A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Por festék Edible Silk - Starlight Sunglow (Napfény)

Por festék Edible Silk -…

6 305 Ft
Por festék Edible Silk - Starlight Sunglow (Napfény)

Por festék Edible Silk -…

3 505 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk