Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fehér gyöngy fehér por szín- Pearl White

A termék értékesítése már nem történik meg
Fehér gyöngy fehér por szín- Pearl White
Fehér gyöngy fehér por szín- Pearl White
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 2 800 Ft

Puha fehér gyöngy por a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé csillogó hatására.

A bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé csillogó hatására a puha fehér gyöngy por használható. A gyöngyházfestéket fehér bevonattal ellátott süteményekre lehet felhordani. Tökéletesen csillogó csillogó hatást fejt ki az esküvői süteményekre. A fehér nacre kiemelheti a modellezett figurák, a tűk és a csipkék és más díszek különböző hajtogatásait. A fehér gyöngyház különféle színes modellekkel és bevonóanyagokkal díszíthető. A por felhordásához puha kefével törölje le a még nedves masszát. Ha az anyag már nem fogadja el a ragyogást, festje fel a felületét ehető ragasztóval vagy géllel, majd a festéket kevés alkohollal és festékkel hígítsa egy vékony és széles ecsettel. A finom díszítéshez krémeket adhat hozzá.

Súly 2g.

A festéket száraz kefével lehet felhordani, vagy kis mennyiségű alkohollal történő keverés után is lehet festeni.

Súly (brutto) 8 g
Nettó súly 2 g
Szín Fehér
A termék listázva van: Poros festékek csillogással
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Fehér gyöngy fehér por szín- Pearl White

Fehér gyöngy fehér por szín-…

8 915 Ft
Fehér gyöngy fehér por szín- Pearl White

Fehér gyöngy fehér por szín-…

4 615 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk