Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Fehér gyöngy fehér por szín- Pearl White

  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 770 Ft 1 465 Ft ÁFA nélkül
  Fehér gyöngy fehér por szín- Pearl White
  Fehér gyöngy fehér por szín- Pearl White
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 770 Ft

  Puha fehér gyöngy por a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé csillogó hatására.

  A bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé csillogó hatására a puha fehér gyöngy por használható. A gyöngyházfestéket fehér bevonattal ellátott süteményekre lehet felhordani. Tökéletesen csillogó csillogó hatást fejt ki az esküvői süteményekre. A fehér nacre kiemelheti a modellezett figurák, a tűk és a csipkék és más díszek különböző hajtogatásait. A fehér gyöngyház különféle színes modellekkel és bevonóanyagokkal díszíthető. A por felhordásához puha kefével törölje le a még nedves masszát. Ha az anyag már nem fogadja el a ragyogást, festje fel a felületét ehető ragasztóval vagy géllel, majd a festéket kevés alkohollal és festékkel hígítsa egy vékony és széles ecsettel. A finom díszítéshez krémeket adhat hozzá.

  Súly 2g.

  A festéket száraz kefével lehet felhordani, vagy kis mennyiségű alkohollal történő keverés után is lehet festeni.

  Súly (brutto) 10 g
  Nettó súly 2 g
  Szín Fehér
  A termék listázva van: Poros festékek csillogással

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 22.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 22.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 22.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Fehér gyöngy fehér por szín- Pearl White

  Fehér gyöngy fehér por szín-…

  3 185 Ft
  Fehér gyöngy fehér por szín- Pearl White

  Fehér gyöngy fehér por szín-…

  5 830 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk