Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Por festék Pacific Blue

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 4 darab Pénteken 02. 10. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 735 Ft 2 260 Ft ÁFA nélkül
Por festék Pacific Blue
Por festék Pacific Blue
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 2 735 Ft

Lágy gyöngyház kék-szürke porfesték a bevonó- és modellezőanyagok, marcipán és csokoládé eredeti hatásáért.

A lágy gyöngyház kék-szürke porszínt használhatja a bevonó- és modellezőanyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásáért. A kék fényekkel kiemelheti a víz témájú süteményeket, de megvilágíthatja az autók egyes területeit és más 3D-s figurákat. Ragyogást is adhat a tűzött betűknek, dísztárgyaknak és más formáknak, amelyek díszítik az ünnepi tortákat gyerekeknek és felnőtteknek. A por felhordásához használjon finom kefét a még nedves anyag bevonásához. Ha az anyag már nem szívja el a ragyogást, vonja be felületét ehető ragasztóval vagy géllel. A festéket kevés alkohollal is hígíthatja, és ecsettel vékony és széles vonalakat festhet.

Súly 15g.

A festéket száraz ecsettel lehet felvinni, vagy kis mennyiségű alkohol keverése után is festhető vele.

Súly (brutto) 24 g
Nettó súly 5 g
Szín Kék
A termék listázva van: Poros festékek csillogással
Rainbow Dust

A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 02. 10.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 02. 10.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 02. 10.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Por festék Pacific Blue

Por festék Pacific Blue

4 550 Ft
Por festék Pacific Blue

Por festék Pacific Blue

8 850 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk