Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Rózsaszín por gyöngyház Shimmer Pink (Csillogó rózsaszín)

  Rakráron van > 5 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 745 Ft 1 440 Ft ÁFA nélkül

  Csillogó rózsaszín gyöngy színű por, a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé csillogó hatására.

  Használhat rózsaszín gyöngy színű port a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé fényes csillogó hatásához. Nem szükséges a rózsaszín gyöngyöt csak a rózsaszínű masszákra felvinni. Nagyon jól néz ki rózsaszín és piros szívben. Fehér színben is kiváló. Díszíthet virágokat, dísztárgyakat vagy csipkét rózsaszín gyöngyporral. A rózsaszín színe hasznos a hercegnő ruhák, a mesebeli karakterek, a vörös és a rózsaszín virágok, valamint a rózsaszínű állatok fülének hangsúlyozására. A rózsaszín gyöngypor segítségével a női darts ékszereket porozhatja fel. Hatékonyan emelje ki az egyenletes formákat gyöngyök, betűk stb. Formájában. A por felviteléhez puha kefével festse fel még langyosra. Ha az anyag már nem fogadja el a fényét, festse felületét ehető ragasztóval vagy géllel. A színt kissé alkohollal hígíthatja, és vékony, széles ecsettel festett. Színt adhat a krémekhez a finom dekoráció érdekében.

  Súly 2g. A festéket száraz ecsettel lehet felvinni, vagy festeni is lehet kis mennyiségű alkohol keverése után.

  Súly (brutto) 2 g
  Nettó súly 2 g
  Szín Rózsaszín
  A termék listázva van: Poros festékek csillogással

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Rózsaszín por gyöngyház Shimmer Pink (Csillogó rózsaszín)

  Rózsaszín por gyöngyház…

  5 715 Ft
  Rózsaszín por gyöngyház Shimmer Pink (Csillogó rózsaszín)

  Rózsaszín por gyöngyház…

  3 155 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk