AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

  Csokoládé filigrán forma

  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 845 Ft 2 350 Ft ÁFA nélkül
  Csokoládé filigrán forma
  Csokoládé filigrán forma
  Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 2 845 Ft

  Csokoládé filigrán forma

  Létrehozhat ötféle csokoládé filigrán formát. Nemcsak süteményeket, hanem krémeket, mini süteményeket és gyümölcscsészéket tartalmazó cupcakes is díszít. A szóróolaj könnyen eltávolíthatja a csokoládét, így enyhén permetezheti a csokoládét. Öntsük az edzett csokoládét formába, távolítsuk el a felesleges csokoládét egy spatulával, és hagyjuk megszilárdulni. Ezután fordítsa ki és használja közvetlenül, vagy szórja a filigránot egy színes szórással. Könnyű gyöngyös érintéshez porított gyöngyöket használhat. A filigranokat krémes díszítésű desszertekre lehet felállítani, vagy lepedni a sütemény felületek díszítésére.

  Egy formában 5 motívum és 10 darab praliné. Alkalmas csokoládé, marcipán édességek, nyalókák és sütetlen sütemények készítésére.

  Anyag: polikarbonát

  Méret kb. 3 cm.

  Ne mossa mosogatógépben, mossa meg kézzel.

  A csokoládé cukorka készítésére szolgáló eljárás

  postup-svetcukraru-pralinky

  1) Töltse ki az üregeket az olvasztott csokoládé tömegének kevesebb mint felére. Ezután az oldalsó kefével helyezze el a tetejét. Könnyedén meg tudod mondani, hogy megtetted-e a jobb oldalt, amikor felemelte a formát a fény ellen, és semmilyen helyen nem mutatja a csokoládét. Ha minden rendben van, tegye néhány percig hűtőszekrénybe.

  2) Nyitott csővel ellátott csövet vagy tasakot használva a kiválasztott patront be kell fecskendezni az egyes pralinákba. Ügyeljen arra, hogy ne töltse túl a töltetet. Legalább három millimétert kell tartani a cukorkát. A töltelék jellegétől függően hagyjuk ismét megszilárdulni

  3). Ezután töltse fel újra a tetejét csokoládéval. Tegye vissza a hűtőszekrénybe és ezúttal hosszabb ideig. Miután a praliné merev, egyszerűen érintse meg a szerszámból. Ügyeljen arra, hogy ne pusztítson el, és maga a penész a hűtés után törékenyebbé válhat. Ha a cukorkát nem lazítja meg, ez azt jelenti, hogy nem merev. A hűtőszekrényből kihúzott előkészített pralinának több, mint a "jeges".

   

  Súly (brutto) 38 g
  Nettó súly 40 g
  A termék listázva van: Praliné és bonbon formák
  Wilton

  Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk