Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Csokoládé forma - csokoládé doboz - bonbon

  A termék értékesítése már nem történik meg

  A csokoládé cukorka és praliné klasszikus formáinak készítése.

  Egy formában 12 formája van a csokoládé cukorka készítéséhez. A készletben 4 kagyló, 4 négyzet alakú cukorka és 4 virág található.

  Tálca mérete: 22x24,5 cm

  Praliné átmérő: 2,5-3 cm

  Praliné magassága: 1,6 cm

  A csokoládé cukorka készítésére szolgáló eljárás

  postup-svetcukraru-pralinky

  1) Töltse ki az üregeket az olvasztott csokoládé tömegének kevesebb mint felére. Ezután az oldalsó kefével helyezze el a tetejét. Könnyedén meg tudod mondani, hogy megtetted-e a jobb oldalt, amikor felemelte a formát a fény ellen, és semmilyen helyen nem mutatja a csokoládét. Ha minden rendben van, tegye néhány percig hűtőszekrénybe.

  2) Nyitott csővel ellátott csövet vagy tasakot használva a kiválasztott patront be kell fecskendezni az egyes pralinákba. Ügyeljen arra, hogy ne töltse túl a töltetet. Legalább három millimétert kell tartani a cukorkát. A töltelék jellegétől függően hagyjuk ismét megszilárdulni

  3). Ezután töltse fel újra a tetejét csokoládéval. Tegye vissza a hűtőszekrénybe és ezúttal hosszabb ideig. Miután a praliné merev, egyszerűen érintse meg a szerszámból. Ügyeljen arra, hogy ne pusztítson el, és maga a penész a hűtés után törékenyebbé válhat. Ha a cukorkát nem lazítja meg, ez azt jelenti, hogy nem merev. A hűtőszekrényből kihúzott előkészített pralinának több, mint a "jeges".

  A termék listázva van: Praliné és bonbon formák

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) nem megrendelhető
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) nem megrendelhető
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) nem megrendelhető

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk