Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Praliné injekciós kúpok - 100 db

  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  4 555 Ft 3 765 Ft ÁFA nélkül
  Praliné injekciós kúpok - 100 db
  Praliné injekciós kúpok - 100 db
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 4 555 Ft

  Ha praliné vagy édesség készítésével foglalkozik, akkor biztosan üdvözli ezt a formát. Az alkalmazott anyag lehetővé teszi a csokoládé közvetlen permetezését a csomagolásba. Azonnal fecskendezze be a tölteléket a forró csokoládéba - legyen szó akár nugáról, pisztácia pasztáról, kókuszdió töltelékről, delikprikről vagy mogyorókrémről. A siker garantált. A kitöltött kúpot merőlegesen kell elhelyeznie úgy, hogy a csokoládé ne szivárogjon, amíg teljesen megszilárdul. Erre a célra megtalálja a kínált Wilton hűtőrácsot, mivel rácsszerkezettel rendelkezik. Itt a kúp biztonságosan megszilárdul. Ezeket a csésze-kúpokat 100 darab csomagolja, és a csésze-kúp hossza 4 cm.

  Súly (brutto) 60 g
  A termék listázva van: Praliné és bonbon formák, Cukrászati eszközök, Segítség a csokoládé való munkához

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 19.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 19.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 19.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk