Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Praliné injekciós tölcsérek- 100 db

Rakráron van 4 darab Pénteken 10. 06. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
6 600 Ft 5 455 Ft ÁFA nélkül
Praliné injekciós tölcsérek- 100 db
Praliné injekciós tölcsérek- 100 db
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 6 600 Ft

Ha pralinék, csokoládék gyártásával foglalkozik, biztosan örömmel fogadja ezt a formát. A felhasznált anyag lehetővé teszi, hogy a csokoládét közvetlenül a csomagolásba permetezzék. A tölteléket - legyen az nugát, pisztáciamassza, kókusztöltelék, csemegekrém vagy mogyorókrém - azonnal a meleg csokoládéba fecskendezze. A siker garantált. A megtöltött kúpot merőlegesen kell elhelyezni, hogy a csokoládé ne folyjon ki, mielőtt teljesen megszilárdulna. Erre a célra a Wilton hűtőrács jól jön, mivel rácsszerkezetű. Itt a kúp biztonságosan megszilárdul. Ezek a cupcake-kúpok 100 db-os csomagolásban vannak, a kúp hossza 4 cm, a lyuk átmérője 2 cm.

 

Súly (brutto) 60 g
A termék listázva van: Praliné és bonbon formák Segítség a csokoládé való munkához Cukrászati eszközök
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 10. 06.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 10. 06.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 10. 06.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk