Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Arabesque csokoládé sötét 58% - 500 g

  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
  1 685 Ft 1 465 Ft ÁFA nélkül
  Arabesque csokoládé sötét 58% - 500 g
  Arabesque csokoládé sötét 58% - 500 g
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 685 Ft

  A csokoládéval végzett munka az alapelvet követi: melegítse a csokoládét 45 ° C-ra, vegye be a súly 2/3-át, és lehűtse 27 ° C-ra. Öntsen ebbe a megolvadt csokoládé fennmaradó 1/3-át - keverje folyamatosan és töltse fel a tömeget, amikor a hőmérséklet eléri a 31 ° C-ot. Kínálatunkban elegendő mennyiségű minőségi csokoládét talál, amelyeket nemcsak desszertek bevonására használ, hanem praliné - cukorkák készítésére is.

   

  Ennek az 58% -os csokoládénak a összetétele: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer - szója lecitin E322, aroma.

   

  Súly (brutto) 500 g
  Nettó súly 500 g
  A termék listázva van: Sötét csokoládé

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 2342 kJ
  Energiaérték 560 kcal
  Teljes zsírtartalom 38.2 g
  - ebből telített zsírsavak 23.6 g
  Szénhidrátok 45.4 g
  - ebből cukok 40 g
  Fehérje 5.6 g
  Rost 7.3 g

  Termékösszetétel

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Szójabab (szója)

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 19.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 19.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 19.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk