Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Aranyszínű mechanikus ételfesték spray - Rose Gold

A termék értékesítése már nem történik meg
Aranyszínű mechanikus ételfesték spray - Rose Gold
Aranyszínű mechanikus ételfesték spray - Rose Gold
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 7 035 Ft

Arany festék mechanikus sprayben, hajtógáz- és alkoholmentes, kiválóan alkalmas luxus esküvői torták, torták és desszertek díszítésére és dekorálására.

Dobja fel alkotásait ezzel a csillogó aranyporral a Sugarflair-től. Ez a mechanikus légpumpás spray könnyen használható, és nagyszerű a luxus cupcakes, sütemények, díszek és sok más dekorációhoz.

 

Használat: Tartsa kb. 10 cm-re az aranyozandó felülettől, és nyomja meg a pumpát, majd ismételje a műveletet a kívánt hatás eléréséig. A torta és a díszítés 1 kg-jára nem szabad több mint 2 gramm aranyfestéket használni.

Tárolás: Zárt csomagolásban, száraz helyen tárolandó. A terméket nem befolyásolják a normál hőmérséklet-változások.

Súly (brutto) 47 g
Nettó súly 10 g
Szín Rózsaszín, Arany
A termék listázva van: Spray festék Dekoratív csillogás és festék Arany dekorációk

Termékösszetétel

Színezékek: E171, E172

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk