Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ezüst étkezési spray festék fényes - 400 ml

Kóser
A termék értékesítése már nem történik meg
Ezüst étkezési spray festék fényes - 400 ml
Ezüst étkezési spray festék fényes - 400 ml
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 20 150 Ft

Ezzel a festékszóróval fényűzővé varázsolhatja a pralinékat, süteményeket és más desszerteket.

Ezzel a PME ezüst csillámspray-vel könnyedén gyönyörű csillogó hatást kölcsönözhet süteményeinek és tortáinak. Ez az ehető spray kiválóan alkalmazható marcipánra, fondánra, gumipasztára, modellezőpasztára, krémekre, csokoládéra és minden más édes alkotásra.

Összetevők: hajtógázok (bután E943a, izobután E943b, propán E944), etil-alkohol, aromák, színezékek (E171, E172). Tanúsított kóser.

Maximális adagolás: 188 g termék (kb. 143 s permetlé) 1 kg kezelendő termékenként. A 188 g permetezett termékben található alumínium: 150 mg.

Tartalom: 400 ml.

Figyelmeztetés: rendkívül gyúlékony aeroszol. Nyomás alatt álló tartály: melegítéskor felrobbanhat. Gyermekek elől elzárva tartandó. Tartsa távol a hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. Dohányzás tilos. Ne permetezzen nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra. Ne szúrja át és ne égesse meg, még használat után sem. Védje a napfénytől. Ne tegye ki 50 °C feletti hőmérsékletnek.
S9 - Jól szellőző helyen tárolja.
S23 - Ne lélegezze be a permetet.
S33 - Óvintézkedéseket kell tenni a statikus kisülés ellen.
S51 - Csak jól szellőztetett helyen használható.
A fogyasztás előtti ajánlott szilárdulási idő 4 óra.
Kizárólag professzionális használatra.

 

Nettó súly 400 g
Térfogata 400 ml
Szín Ezüst
A termék listázva van: Spray festék

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Kóser (kosher)
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk