Csomagokat korlátozás nélkül szállítunk! Koronavírus hírok.

Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Spray festék arany 250 ml

  A gyöngy arany színét a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé felületének permetezésére tervezték.

  Részletes termékleírás
  Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  6 050 Ft 5 260 Ft ÁFA nélkül

  A gyöngy arany színét a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé felületének permetezésére tervezték.

  A gyöngy arany spray festék a felületek bevonására a bevonó és modellező anyagokból, a marcipánból és a csokoládéból készült. Használat esetén rázza meg a permetet és a spray-t 20 cm távolságból. A festék gyorsan szárad. Erősebb permetezés esetén fennáll annak a veszélye, hogy a festék folyik, és nagy és kis területeket díszíthet ezzel a színnel. A részleteket permetezve védje meg a környezetet az alumínium fóliával, fóliával vagy szalvétával történő permetezéssel szemben. Használhatja a színt, hogy csipkéket hozzon létre a sablon permetezése során. Az arany színek a legjobbak a fehér területeken, ahol hatékony csipke és más dekorációk hozhatók létre. Az arany színe fényűző megjelenést kínál a modellezett virágok vagy íjak számára. Használhatja azt is az ékszerek, csillagok és egyéb tárgyak vagy betűk utánzatainak permetezésére.

  Kötet 250ml.

  Súly (brutto) 250 g
  Térfogata 250 ml
  Szín Arany
  A termék listázva van: Cukrászati eszközök, Spray festék, Arany dekorációk

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu-nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu-nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 06. 01.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 06. 01.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 06. 01.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Hasonló termék

  Lépjen kapcsolatba velünk