Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Spray festék bronz csillogós 100 ml

Rakráron van 2 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 900 Ft 4 260 Ft ÁFA nélkül
Spray festék bronz csillogós 100 ml
Spray festék bronz csillogós 100 ml
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 4 900 Ft

Pearl bronz spray festék bevonó és modellező anyagok, marcipán és csokoládé felületének permetezésére.

A gyöngy bronzos festéket a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé felületének permetezésére tervezték. Használat céljából rázza meg a spray-t és 20 cm távolságból. A festék gyorsan szárad. Erõsebb permetezéssel fennáll annak a kockázata, hogy a festék kifolyik. Ezzel a színnel nagy és kicsi területeket is díszíthet. A részletek permetezésekor védje a környezetet az alumínium fóliával, fóliával vagy szalvéta permetezésével szemben. A szín felhasználásával csipke készíthető, amikor a sablonra permetezik. Díszíthet luxus süteményeket bronz színűekkel. Hasznos lesz csipke permetezésére esküvői tortákra, íjak és virágok díszítésére. A bronz színű fényűző megjelenést kölcsönöz a csokoládé dekorációknak.

Térfogata 100 ml.

Súly (brutto) 104 g
Térfogata 100 ml
Szín Bronz
A termék listázva van: Spray festék

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk