Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Stencil - százszorszép közepes

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van > 5 darab Pénteken 05. 20. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 4 770 Ft
AKCIÓ -15%
4 055 Ft 3 350 Ft ÁFA nélkül
Stencil - százszorszép közepes
Stencil - százszorszép közepes
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 4 055 Ft 4 770 Ft -15%

Egy rugalmas sablon, finom csipke mintával, amellyel gyorsan elkészítheti a desszert felületét. Nagyon jól használják a monogramokkal kombinálva, hogy díszítsék a középső százszorszép kört. A képdokumentáció az első rész, azaz a legkisebb korpusz.

A tejszínt, a tejszínhabot, a csokoládét vagy a kefét porított péksüteményekkel terjessze, a porfesték árnyalatait alkalmazva - akár fém, akár szokásos árnyalatokkal. Röviden, elegánsan és gyorsan díszítve azoknak az ügyfeleknek, akik finom díszítést igényelnek, sok krém nélkül, vagy azok számára, akik nem törődnek a modellezett süteményekkel. A termék élelmiszerrel való érintkezésre készült, és rugalmas, vékony műanyagból készül. A termék újrafelhasználásra szolgál. Mennyiségek, méret 9x17cm

A termék listázva van: Stencilek és sablonok
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Pénteken 05. 20.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Pénteken 05. 20.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Pénteken 05. 20.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk