Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Formázott fém/bevonat nélküli. ZÖLD kerékátmérő 29,5 cm

Felhatalmazott eladó Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Pénteken 07. 08. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 330 Ft 3 575 Ft ÁFA nélkül
Formázott fém/bevonat nélküli. ZÖLD kerékátmérő 29,5 cm
Formázott fém/bevonat nélküli. ZÖLD kerékátmérő 29,5 cm
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 4 330 Ft
A kivehető aljú tortaforma tapadásmentes felülettel rendelkezik, amely minimális mennyiségű zsírral is megakadályozza az égést. A süteményeket könnyű kiborítani a formából, és sütés után vonzóan néznek ki. Anyaga: fém, tapadásmentes felülettel. Max. 200 °C-ig. Méretek: szélesség 29,5 cm, magasság 3,5 cm. A kivehető aljú tortaforma tapadásmentes felülettel rendelkezik, amely minimális mennyiségű zsírral is megakadályozza az égést. A süteményeket könnyű kiborítani a formából, és sütés után vonzóan néznek ki. Anyaga: fém, tapadásmentes felülettel. Max. 200 °C-ig. Méretek: szélesség 29,5 cm, magasság 3,5 cm.
Súly (brutto) 268 g
A termék listázva van: Sütéshez
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Pénteken 07. 08.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Pénteken 07. 08.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Pénteken 07. 08.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk