Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Pizzakészlet - fajansz tálca + szeletelő

Felhatalmazott eladó
5 415 Ft 4 475 Ft ÁFA nélkül
Pizzakészlet - fajansz tálca + szeletelő
Pizzakészlet - fajansz tálca + szeletelő
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 5 415 Ft

Nemcsak pizzára beállítva, hanem a tálca süteményekhez is használható.

A pizzakészlet lehetővé teszi, hogy kiváló ropogós pizzát készítsen, de más finomságokat is - pizzakenyér, sült hús, hal, zöldségfélék, cukrászsütemények és édes sütemények ... A természetes anyagból készült sütőkő megköti és felszabadítja a nedvességet ennek a folyamatnak köszönhetően a tészta tökéletesen tökéletes lesz. ropogós. A karbantartási és kezelési szabályok betartása (elkerülve a hőmérsékleti rázkódásokat, a felület tisztításakor óvatosan ...) nagyon hosszú ideig szolgálja Önt, és biztosan elégedett lesz annak felhasználási lehetőségeivel.

A készlet diam sütőkövet tartalmaz. 33 cm, drótállvány és pizza szeletelő - fém, fa. Nem alkalmas mosogatógépben való mosásra.

Minden típusú csőhöz alkalmas.

Tartalmazza az utasításokat, a felhasználási feltételeket és a kiváló pizza tészta receptjét.

  • mosogatógépben nem mosható
  • elektromos sütőben
  • gáz sütőben
  • forró levegős sütőben
Súly (brutto) 2075 g
Áru alkalmas használatra mosogatógépben nem mosható, elektromos sütőben, gáz sütőben, forró levegős sütőben
A termék listázva van: Kerek alátétek, Sütéshez, Konyhai eszközök
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Csütörtökön 05. 26.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Csütörtökön 05. 26.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Csütörtökön 05. 26.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk