Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  6 mackó - szilikon forma

  Felhatalmazott eladó
  Rakráron van 2 darab Pénteken lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 815 Ft 2 325 Ft ÁFA nélkül

  3D szilikon forma mackók sütéséhez

  Maci alakú formákkal édes illatos reggelit vagy iskolai snacket süthetnek. Díszítheti a szivacsmackókat csokoládéval, tejszínnel, vagy felhasználhatja alapjaként nyújtó anyagokkal való díszítésre. Díszítsen például mackókat a gyerekek születésnapi tortáinak díszítésére a torta oldalán, ahol további ehető dekorációkat, édességeket és csokoládét rögzíthet. Az egyedi díszített mackók ajándékokat adhatnak a születésnapi fiú barátainak egy gyermekkártyán, vagy felállíthatják az édességek bárjában, hogy őrizzék más csábító finomságokat. A szilikon formák magas és alacsony hőmérsékleten is ellenállnak - 40 ° C és 230 ° C között. Nem károsítják az elkészített desszerteket, nem továbbítják a nem kívánt szagokat. Sütés közben mindig helyezze a formát egy stabil felületre, lehetőleg egy sütőtálcára. A sima felületnek köszönhetően a sütött vagy hűtött desszertek könnyen megdönthetők. Könnyen mosható.

  A mackó-szilikon forma sütéshez és hideg desszertekhez egyaránt alkalmas.

  A 3D-s mackó-szilikon forma megkönnyíti a gyönyörű mackók sütését, amelyek nem csak a kicsiket örömeszik és lepik meg.

  6 mackó alakú szilikon forma sütése alkalmas keksz, fűszeres és élesztő tészták sütésére, de fagyasztásra is. A penész kiválóan tapadásmentes és könnyen karbantartható. Sütés után a forma tartalma nem ég és könnyen hajtogatható. A formákat használat előtt nem kell olajjal, vajjal vagy zsírral megkenni. Az öntőformák hosszú élettartamúak, nem szívják fel a szagokat és könnyen moshatók. Nagy előnye a gazdaságos tárolás és a magas hőmérsékleti ellenállás -40 ° C és + 230 ° C között. A hőmérsékleti tartománynak köszönhetően a forma felhasználható gáz-, elektromos, forrólevegős sütőben, de fagyasztóban is.

  Egy mackó mérete: magasság - 9 cm és szélessége 7 cm

  Anyag: szilikon

  Szín: narancs

  Méretek: 31 x 18 x 2 cm.

  Súly (brutto) 180 g
  Nettó súly 180 g
  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Születésnapok, 3D sütőformák süteményekre és tortákra, Lány torták, Fiú torták, Állotkák, Sütési szilikon formák
  ORION domácí potřeby

  Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk